KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Rabia Arıkan İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tören yapılarak kutlandı. Törenin Hemen ardından oyunlara geçildi ve çeşitli oyunlar oynandı.

Mrt

2024 yılı Liselere Geciş Sınavı (LGS) Bugün itibarı ile başlamıştır. Başvurular 18-29 Mart tarihleri arasında e-okul sistemi üzerinden yapılacaktır.

Sınav 2 Haziran 2024 tarihinde yapılacaktır.

Sınavla öğrenci alan okullara ( Fen Liseleri ve Nitelikli okullar) gitmek istemeyen öğrencilerin başvuru yapmasına gerek yoktur.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından afet bölgelerine gönderilen tabletler sınıf birincilerine dağıtıldı.

Mrt

Okulunuzda İstiklal Marşının Kabulunün 103. yıl dönümü kutlandı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde ilimizi ve komşu 10 ilimizi derinden sarsan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin. Depremin yıl dönümünde hayır sahipleri tarafından okulumuzda öğrencilere çorba ikramı yapıldı.

Okulumuzda karne heyacanı, iyi tatiller çocuklar.

Ara

Rabia Arıkan İHO çedes ekibi Filistinli çocuklar yararına kermes düzenlemiştir. Kermes öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin büyük ilgisiyle tamamlanmıştır.

Kas

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından okulumuz 8. sınıf öğrencilerine bilişim suçları hakkında seminer yapılmıştır.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümü anma programında başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andık.

Kas

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde etkilenen öğrencilerimize Kardeş okulumuz  Erzincan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu tarafından destek  olunan formalarımız  verildi. Millet olarak sevinçte ve kederde ortak duygularla hareket etmenin en güzel örneğini,  Erzincan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerimize forma temin ederek bir kez daha göstermiş oldular.  Kardeş okulumuz Erzincan 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokulu yöneticilerine, öğretmenlerine, velilerine, öğrencilerine ve tüm hayırseverlere öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100. yılı okulumuzda öğrenci ve öğretmenler tarafından yapılan çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğretmenlerine KIZILAY kurumu tarafından Kanser Farkındalık Eğitimi verildi.

Ekm

Onikişubat Kaymakamlığı tarafından gönderilen malzemeler ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Ekm

Okulumuzda Mevlidi Nebi etkinlikleri kapsamında etli pilav yapılmış ve öğretmen ve öğrencilere dağıtılmıştır.

Ekm

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından Mevlidi Nebi haftası kutlandı.