KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Rabia Arıkan İmam Hatip Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda Fen Bilimleri Öğretmeni Melike ALICI tarafından koordine edilen deprem tatbikatı yapıldı.

Eyl

2023-2024 Eğitim- öğretim yılı seminer çalışmaları okulumuzda tüm öğretmenlerimizin katılımıyla devam etmektedir.

Haz

2022-2023 Eğitim-öğretim yılı 2.dönem karnelerini öğrencilerimize dağıttık. İyi tatiller.

May

06 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş depremlerinden sonra okulumuz eğitim - öğretime başlamıştır.

Ekm

İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik çıkarılan Güldeste dergisinin 3. sayısı çıktı

Ekm

Öğrencilerimizde Kitap okuma bilincinin artması için öğretmenlerimiz refakatında kitap fuarı gezisi yapılmıştır.

Ekm

Okulumuzda Okul Öncesi 3, 4, 5 yaş çocuklarına yönelik veli bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

Aile Çocuk Eğitim programı kapsamında eğitimlerimizin 4. oturumunda Uzman Psikolog Rabia OLUCAK ve PDR Öğrt. Dilek AKBAŞ velilerimize ve öğrencilerimize Sosyal ve duygusal becerilerin teşvik edilmesi konusunda eğitim verdiler. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuzda yapılan deneme sınavında başarılı olan öğrencilerimiz madalya ile ödüllendirildi.

Kas

Okulumuzda Akademik Takip Komisyonu oluşturuldu. Öğrencilerimizin akademik başarısını artırmaya yönelik toplantı yapıldı.Yapılan toplantıda son yapılan Kazanım Değerlendirme Sınavı üzerinden öğrencilerin genel durumları değerlendirildi.